Colecția celor mai costisitori pantofi de damă

Colecția celor mai costisitori pantofi de damă

Lumea modei este plină de opulență și lux, iar pantofii de damă ocupă un loc special în această industrie. Iată o listă cu unele dintre cei mai costisitori pantofi de damă din lume:

1. Cinderella Slippers by Stuart Weitzman

  • Stuart Weitzman a creat acești pantofi inspirați de povestea Cenușăresei. Pantofii sunt confecționați din dantelă și au 565 de diamante în valoare de 1 milion de dolari. Au fost purtați de mai multe celebrități pe covorul roșu.

2. Rita Hayworth Heels by Stuart Weitzman

  • O altă creație a lui Stuart Weitzman, acești pantofi au fost inspirați de actrița Rita Hayworth. Pantofii sunt încrustați cu rubine, diamante și safire și au o valoare de 3 milioane de dolari.

3. Jada Dubai and Passion Jewel Shoes

  • Acești pantofi de lux au fost creați în colaborare cu designerii Jada Dubai și Passion Jewel. Sunt împodobiți cu diamante și safire și au o valoare de 17 milioane de dolari.

4. Debbie Wingham High Heels

  • Pantofii Debbie Wingham sunt recunoscuți pentru extravaganta lor. Acești pantofi au fost creați în colaborare cu Debbie Wingham și sunt împodobiți cu diamante și safire. Valoarea lor ajunge la 15,1 milioane de dolari.

5. Stuart Weitzman’s Tanzanite Heels

  • Stuart Weitzman se află din nou în top cu acești pantofi împodobiți cu un tanzanit rar și diamante. Valoarea acestor pantofi ajunge la 2 milioane de dolari.

6. The Ruby Slippers by Harry Winston

  • Pantofii Ruby Slippers au fost creați de bijutierul Harry Winston și sunt inspirați de pantofii rubiniu din „Wizard of Oz.” Acești pantofi au un rubin roșu în valoare de 3 milioane de dolari în fiecare pantof.

7. The Passion Diamond Shoes by Jada Dubai

  • Acești pantofi sunt confecționați din aur alb și sunt împodobiți cu 236 de diamante. Au o valoare impresionantă de 17 milioane de dolari.

8. Stuart Weitzman Platinum Guild Stilettos

  • Stuart Weitzman ocupă din nou un loc în top cu acești pantofi confecționați din satin și împodobiți cu diamante, rubine și safire. Valoarea lor ajunge la 1,09 milioane de dolari.

9. Harry Winston’s Marilyn Monroe Shoes

  • Bijutierul Harry Winston a creat acești pantofi inspirați de legendara Marilyn Monroe. Pantofii sunt împodobiți cu diamante și au un preț de 1 milion de dolari.

10. Stuart Weitzman’s Retro Rose Pumps – Pantofii Retro Rose Pumps de la Stuart Weitzman sunt confecționați din aur alb și sunt împodobiți cu 1,800 de diamante roz și albi. Acești pantofi au o valoare de 1,09 milioane de dolari.

Acești pantofi de damă sunt adevărate opere de artă și simboluri ale luxului și opulenței în industria modei. Cu prețuri care ajung până la zeci de milioane de dolari, acești pantofi reprezintă un adevărat statement de stil și rafinament pentru cei care își permit să îi achiziționeze.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *